OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TARİHİ BELİRLENDİ

0 244

Yönetim kurulumuz olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Genel kurul tarihleri belirlendi.
Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta inişli çıkışlı performans gösteren Altay’da yönetim, dün acil gündemle toplanarak olağanüstü genel kurul kararı aldı. Kongrenin ilk toplantısı 25 Kasım Cuma günü İzmir Faal Futbol Hakemleri Derneği’nde saat 18.30’da yapılacak. Çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantı, aynı yer ve saatte 2 Aralık Cuma günü yapılacak.

Önceki gün ‘Yönetimde yalnız bırakıldım. Ne yazık ki samimiyet kayboldu. Birlik ve beraberlik ruhu da bozuldu. Genel kurula gitmek için çalışmalara başladık’ açıklamasını yaparak kongre sinyali veren Başkan Özgür Ekmekçioğlu, sürpriz bir kararla dün Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde yönetimde yer alan eski başkan Cihangir Marmara ve yöneticilerden Ali Aslan ve Murat Tekşen’le buluştuğu öğrenildi. Toplantıda diğer yöneticilerinde onayının alınmasının ardından, siyah- beyazlı kulübün olağanüstü genel kurula gidilmesi için karar alındığı belirtildi.

En son 30 Mayıs 2016’da yapılan olağanüstü genel kurulda Cihangir Marmara, güvenoyu alarak başkanlık görevini sürdürmüştü. Ancak 8 Eylül’de sağlık sorunları nedeniyle Marmara, yönetim kurulu kararıyla başkanlık koltuğunu Özgür Ekmekçioğlu’na devretmişti.

Transferin önünü açarak 15 yeni futbolcuyu Altay’a alan Başkan Ekmekçioğlu’nun transfer politikasını eleştiren Alex Padulano profesyonel şubeden istifa ederek sadece yönetim kurulu görevini sürdürmüştü.